lauantai 5. tammikuuta 2008

Ilmaista tavaraa

Annetaan.net-sivustolla ihmiset voivat jättää ilmoituksia turhista tavaroistaan ja eläimistään. Eli sen sijaan, että ihmiset veisivät tavaransa paikalliseen kierrätyskeskukseen ja muut maksaisivat niistä, niin tämä sivusto poistaa tämän välikäden tarpeen ainakin joissakin tapauksissa.

Tällä hetkellä voimassaolevia ilmoituksia:
- 5 kpl. tuoleja!! Annetaan 5kpl kuvan mallisia tuoleja tarpeetomina.
- KANGASSOHVA 2-istuttava sohva, tyynyissä irrotettavat ja vesipestävät päällykset. Ilmaiseksi noutoa vastaan.
- koiranpentuja kolme tumman ruskeaa ja kolmemusta valkoista koiran pentua ... luovutus 22.1-08
- Annetaan parisänky +pöytä+tuolit Mänty parisänky(kestävä sälepohja)ja pyöreä(jatketava) ruoka pöytä+ neljä puutuoli (myös valkoisia.
- Annetaan kaksi punakorvakilpikonnaa! Elämäntilanten vuoksi annetaan kaksi tervettä ja seurallista punakorvakilpikonna naarasta. Iältään ovat 8-ja 12-vuotiaat. Mukaan saat vähän kuivamuonaa, vitamiineja ja muita hoitoon tarvittavia juttuja.
- nahkasohvat 3+2 ist. annetaan kaksi nahkasohvaa. 3:en ja 2:den istuttavat. jostain 80-90 - luvun taitteesta. isompi 2m ja pienempi 1,5m leveä. kulumaa kankaassa, pienen pieni ratkeama toisessa muttei haittaa istumista ja jälki kaatuneesta juomasta.
- Annetaan Ignis astianpesukone Annetaan noin 10 vuotta vanha Ignis astianpesukone. Vuotaa vettä jostain, muuten kone täysin toimiva.
- Tietokoneen näyttö, kuvaputkellinen Kuvaputkellinen 15" tietokonenäyttö, Panasonic PanaSync 5G. Täysin toimiva. Nouda Kangasalta tai Tampereelta.
- vanha Schneider stereo ja kauittimet Vanha Schneider TEAM 852 RC-GL stereokaappi, jossa levysoitin toiminee, samoin kasettidekeistä toinen, mutta toinen ei toimi. Lasikansi on irrallinen ja sen kiinnikkeitä ei ole. lisäksi kaksi kaiutinta. voi noutaa Kalliosta.
- kesyrotta harmaa dumbokorvainen Roger , 4kk ikäinen uros kesyrotta vailla kotia- annetaan pois allergian vuoksi.
Lisää ilmoituksia